Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Middagsretter

Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong

Oppskriften var lagt | Skrevet av: Alesia | Kommentarer: 2

Liker! 2
1 timer 5 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 1 pakke butterdeig
  • 5 egg
  • 200 g sjampinjong
  • 200 g kyllingfilet
  • 100 g ost
  • salt, pepper
  • egg (for å pensle kanter)
  • olje
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 1 pakke butterdeig
  • 5 egg
  • 200 g sjampinjong
  • 200 g kyllingfilet
  • 100 g ost
  • salt, pepper
  • egg (for å pensle kanter)
  • olje
Alesia:
Det smaker kjempegodt! Passer veldig godt til frokost og middag.

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
1
Stek skjært i småbiter filet og sjampinjonger med litt olje på en stekepanne.
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
2
Pisk egg lite grann, tilsett revet ost, salt og pepper.
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
3
Rør alt sammen.
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
4
Hell eggefyllet i filet med sjampinjonger.
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
5
Stek alt ved omrøring i ca. 5 minutter.
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
6
Dryss et tynt lag med hvetemel på bordet og legg på butterdeigplatene i en stabel. Kjevle dem ut til en firkant og lag sporer fra begge sider.
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
7
Legg ut fyllet midt i deigen.
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
8
Brett den sammen.
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
9
Pensle kantene med sammenpisket egg. Deretter stek piroger i ovn i ca. 25-30 minutter på 200 grader.
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong
10
Bon appetit!
Middagsretter Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong 2
Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong - Trinn for trinn oppskrift med bilder 5 2

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 2

Liker! 2

Kommentarer til oppskriften “Piroger med egg, kyllingfilet og sjampinjong”:

Skrive
Ingen kommentar så lenge. Skriv den første!

Legg din egen kommentar:


Middagsretter