Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Grøt, gryter

Pilaf med svinekjøtt

Oppskriften var lagt | Skrevet av: Alesia | Kommentarer: 6

Liker! 17
2 timer 5 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 700 g svinekjøtt (eller annet kjøtt)
  • 600 g ris
  • 300 g løk
  • 1 st gurkemeie
  • zira-krydder, berberis
  • 1 hvitløksfedd
  • svart og rød malt pepper
  • 100 ml olje
  • salt
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 700 g svinekjøtt (eller annet kjøtt)
  • 600 g ris
  • 300 g løk
  • 1 st gurkemeie
  • zira-krydder, berberis
  • 1 hvitløksfedd
  • svart og rød malt pepper
  • 100 ml olje
  • salt

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Pilaf med svinekjøtt
1
Skjær løk i halvringer og stek med ca 1dl olje.
Pilaf med svinekjøtt
2
Skjær kjøtt i terninger og tilsett til løk.
Pilaf med svinekjøtt
3
Stek kjøttet litt.
Pilaf med svinekjøtt
4
Skrell gulrot og skjær i strimler eller ringer og ha i og stek alt 5 minutter til.
Pilaf med svinekjøtt
5
Dryss på krydder, salt og rør. Hell kjøttet med vann slit at vannet dekker alt i gryten og sur i 40 minutter på middels varme under lok.
Pilaf med svinekjøtt
6
Deretter fyller 5 ganger vasket ris på toppen av kjøttet. Ikke rør! Hell vannet slik at det dekker ris litt over 2 cm.
Pilaf med svinekjøtt
7
Ha på lok, kok alt til vannet forsvinner.
Pilaf med svinekjøtt
8
Etterpå tilsett hvitløksfedd i risen og gjør små huler i risen for damp å rømme.
Pilaf med svinekjøtt
9
Kok pilaf under lok i ca 25 minutter til uten å røre den. Rør alt før servering. Bon apetitt!
Grøt, gryter Pilaf med svinekjøtt 6
Pilaf med svinekjøtt - Trinn for trinn oppskrift med bilder 5 17

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 6

Liker! 17

Kommentarer til oppskriften “Pilaf med svinekjøtt”:

Skrive
Ingen kommentar så lenge. Skriv den første!

Legg din egen kommentar:


Grøt, gryter