Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Supper

Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)

Oppskriften var lagt | Skrevet av: DariaMayron | Kommentarer: 2

Liker! 103
2 timer 30 min 5 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 500 g kjøtt (biff eller kylling)
  • 300 g potet
  • 250 g kål
  • 250 g rødbetter
  • 1 gulrot
  • 1 løk
  • 3 ss tomatpure
  • 1 ts eddik
  • 3 hvitløksfedd
  • laurbærblad
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 500 g kjøtt (biff eller kylling)
  • 300 g potet
  • 250 g kål
  • 250 g rødbetter
  • 1 gulrot
  • 1 løk
  • 3 ss tomatpure
  • 1 ts eddik
  • 3 hvitløksfedd
  • laurbærblad
DariaMayron:
En tradisjonell Ukrainsk suppe som smaker veldig veldig godt og passer perfekt til middag. Den er sun og har en enkel kombinasjon av produkter som du kan sikkert finne i kjøleskapet. Meget godt å spise den sammen med hvitløksbaguetter. Rødbetter gir Borsjtsj knallrød farge og som man sier smaker den enda bedre dagen etter.

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
1
Den mengde av produkter passer til 3 liter kjele. Legg kjøttet i en kjele og kok opp i ca. 1,5 time (hvis det er biff).
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
2
Skrell gulrot og skår i tynne skiver.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
3
Skjær løken grovt.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
4
Stek gulrot og løk i en panne med olivenolje.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
5
Skrell og skjær rødbeter i tynne staver og stek dem på panne.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
6
Tilsett eddik og tomatpure, hell i litt vann og la den surre i ca. 8 minutter.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
7
Strimle hodekålen.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
8
Skjær potet i små biter.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
9
Ta ut kjøttet etter 1,5 time. Tilsett potet i kraften. Tilsett salt.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
10
Skjær kjøttet og ha i kraften.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
11
Etter at du ser bobler, tilsett kål og kok opp og la den småkoke i 5 minutter.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
12
Deretter ha i rødbetter og kok alt i 10 minutter.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
13
Tilsett løk og gulrot, kok lit til. Tilsett finhakket hvitløk og laurbærblad 5 minutter før du skuer av varmen.
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)
14
Vanligvis serveres Borsjtsj med litt rømme. Vær så god!
Supper Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe) 2
Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe) - Trinn for trinn oppskrift med bilder 5 103

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 2

Liker! 103

Kommentarer til oppskriften “Borsjtsj (Ukrainsk rødbetter suppe)”:

Skrive
Сообщение пользователя Kateryna H было удалено
Сообщение пользователя Kateryna H было удалено
2
Det var kjempegodt! Spiste med hele familien. Og boller med hvitløk passet veldig godt til Borsjtsj. Lukten er utrolig! Ikke vær ovverasket hvis naboer kommer på besøk 😋 😍 👍

80
Author
Tusen takk Kateryna H! det er veldig hyggelig😊

Legg din egen kommentar:


Supper