Tunfisk pai
- Ingredienser:
- 1 pakke med butterdeig
- 2 boks tunfisk i olje
- 1 paprika
- 1 løk
- 1 egg
- salt, pepper
- sesamfrø
Alesia:
Den paien lages på 1-2-3! Tunfisk, noen grønnsaker har vi nesten alltid hjemme. Butterdeig kan man enkelt og greit finne i frysedisken på Rema 100! :) Men så godt som den smaker! Mmmmmm....
Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:
1
Åpen boks med tunfisk på hell litt olje fra den på en stekepanne. Skjær løk og stek den. Deretter tilsett skjært paprika og stek alt sammen i noen minutter til.
|
2
Knus tunfisk med en gaffel og hell i stekepannen. Tilsett olje fra tunfisk boksen litt om gangen hvis du synes at det ikke er nok saftig.
|
3
Hell over halvparten av butterdeigen vår fylling med tunfisk. På den andre siden av deigen lag sporer med en kniv.
|
4
Dekk fylling med den andre sporete delen av deigen og knip kantene ved hjelp av en gaffel. Pisk egg lite gran og smør deigen med den og dryss på sesamfrø.
|
Baking
Baking
Kommentarer til oppskriften “Tunfisk pai”:
Legg din egen kommentar: