Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Retter fra kylling, kalkun, and

Kyllingpålegg rillettes

Oppskriften var lagt | Skrevet av: DariaMayron | Kommentarer: 0

Liker! 3
2 timer 4 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 500 g kyllinglår
  • 1 gulrot
  • 1 løk
  • 1 eple
  • 2 hvitløksfedd
  • pepper, laurbærblad
  • salt
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 500 g kyllinglår
  • 1 gulrot
  • 1 løk
  • 1 eple
  • 2 hvitløksfedd
  • pepper, laurbærblad
  • salt
DariaMayron:
Kyllingpålegg rillettes er en enkel matrett som lages av ordinære ingredienser kan stå lenge i kjøleskapet og passer veldig godt som pålegg på brødskive til frokost eller lunsj på jobb.

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Kyllingpålegg rillettes
1
Fjern skinnet fra kyllinglår, gni dem med salt og legg dem i en bolle i 30 minutter.
Kyllingpålegg rillettes
2
Skjær grønnsaker og epler i store biter og tilsett til kylling. Ha i laurbærblad og pepper. La alt surre på svak varmen i 2 timer. Pass på at det er litt vann i bollen. Kylling skal gi sinn væsken men hvis det ikke blir nok i 2 timer, tilsett litt vann.
Kyllingpålegg rillettes
3
Etter 2 timer kylling blir ferdig og den blir lett å dele ved hjelp av en gaffel. Ta bollen vekk fra varmen og avkjøl ingrediensene.
Kyllingpålegg rillettes
4
Ta alt ut fra bollen og del kylling, grønnsaker og epler med en gaffel. Smak til med salt.
Kyllingpålegg rillettes
5
Hell massen oppi en flaske. Lukk den og la den stå i kjøleskapet over natten.
Kyllingpålegg rillettes
6
Neste dagen er pålegg ferdig! godt med brød, boller meller knekkebrød!
Kyllingpålegg rillettes
7
Vær så god!
Retter fra kylling, kalkun, and Kyllingpålegg rillettes
Kyllingpålegg rillettes - Trinn for trinn oppskrift med bilder 5 3

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 0

Liker! 3

Kommentarer til oppskriften “Kyllingpålegg rillettes”:

Skrive
Ingen kommentar så lenge. Skriv den første!

Legg din egen kommentar:


Retter fra kylling, kalkun, and