Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Pålegg og brødskiver

Laksepålegg rillettes

Oppskriften var lagt | Skrevet av: DariaMayron | Kommentarer: 0

Liker! 3
30 timer 3 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 300 g fersk rød fisk
  • 150 g saltet laks
  • 1/2 løk
  • 1 ss rømme
  • 1 ts sennep
  • 20 g smør
  • 0,5 ts tørr mint
  • urter
  • salt, pepper
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 300 g fersk rød fisk
  • 150 g saltet laks
  • 1/2 løk
  • 1 ss rømme
  • 1 ts sennep
  • 20 g smør
  • 0,5 ts tørr mint
  • urter
  • salt, pepper
DariaMayron:
Rillettes er en fransk matrett. Den ligner på pastei og forshmak med ikke så jevn i teksturen. Den er veldig delikat og passer veldig godt til Jul og Nyttårsaften.

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Laksepålegg rillettes
1
Dampkoke fersk fisk i ca. 10 minutter.
Laksepålegg rillettes
2
Finhakk løk, bland med rømme, sennep, mint.
Laksepålegg rillettes
3
Finhakk saltet laks og urter og hell i en bolle.
Laksepålegg rillettes
4
Smelt smøret.
Laksepålegg rillettes
5
Fjern bein og hud fra fisken, ha i smøret og rør.
Laksepålegg rillettes
6
Hell fisken med smøret i en bolle, rør, smak til med salt og pepper. Sett rillettes i kjøleskapet i 2 timer.
Laksepålegg rillettes
7
Server rillettes på ristet loff, baguette eller toast brød!
Pålegg og brødskiver Laksepålegg rillettes
Laksepålegg rillettes - Trinn for trinn oppskrift med bilder 5 3

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 0

Liker! 3

Kommentarer til oppskriften “Laksepålegg rillettes”:

Skrive
Ingen kommentar så lenge. Skriv den første!

Legg din egen kommentar:


Pålegg og brødskiver