Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Retter fra kylling, kalkun, and

Libanesisk kylling

Oppskriften var lagt | Skrevet av: Alesia | Kommentarer: 0

Liker! 5
4 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 1 hell kylling ca 1 kg
  • 2 ss tomatpure
  • 3/4 sitronsaft
  • litt ingefær
  • 1/4 ts pepper
  • 1 ts salt
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 1 hell kylling ca 1 kg
  • 2 ss tomatpure
  • 3/4 sitronsaft
  • litt ingefær
  • 1/4 ts pepper
  • 1 ts salt
Alesia:
Veldig smakful, saftig og god kylling.

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Libanesisk kylling
1
Finhakk hvitløk, bland med salt, pepper, ingefær, sitronsaft og tomatpure.
Libanesisk kylling
2
Smør kylling med marinade. Dekk den med plastfolie eller med lokk og sett i kjøleskapet over natten.
Libanesisk kylling
3
Legg kylling i en ildfast form.
Libanesisk kylling
4
Stekk kyllingen i 30 minutter i ovn på 220 grader. Deretter sett ovn på 180 grader og stek 30 minutter til eller til den blir godtstekt.
Libanesisk kylling
5
Før servering sjær kylling opp. Det kan være hvilken som helst garnityr. Bon apetitt!
Retter fra kylling, kalkun, and Libanesisk kylling
Libanesisk kylling - Trinn for trinn oppskrift med bilder 5 5

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 0

Liker! 5

Kommentarer til oppskriften “Libanesisk kylling”:

Skrive
Ingen kommentar så lenge. Skriv den første!

Legg din egen kommentar:


Retter fra kylling, kalkun, and