Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Pasta

Cannelloni med laks

Oppskriften var lagt | Skrevet av: Alesia | Kommentarer: 1

Liker! 13
40 min 4 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 8 stk cannelloni /lasagneplater
  • 500 g laks
  • 3 egg
  • 50 ml hvitvin
  • 50 g ost (parmesan)
  • 100 ml fløte
  • 2-3 ts sitronsaus
  • olje
  • salt, pepper
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 8 stk cannelloni /lasagneplater
  • 500 g laks
  • 3 egg
  • 50 ml hvitvin
  • 50 g ost (parmesan)
  • 100 ml fløte
  • 2-3 ts sitronsaus
  • olje
  • salt, pepper

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Cannelloni med laks
1
Skjær laks i 8 biter ca. 2 cm.
Cannelloni med laks
2
Kok cannelloni (lasagneplater) til de er nesten modne i varmt saltet vann. Deretter la dem renne av.
Cannelloni med laks
3
Legg laks i en stripe på lasagneplatene og rull sammen.
Cannelloni med laks
4
Pisk egg med hvitvin. Tilsett halvparten av revet ost, pepper, salt, fløte og sitronsaft. Rør sammen.
Cannelloni med laks
5
Legg cannelloni i en ildfast form. Gjerne smør formen med smør før stekking.
Cannelloni med laks
6
Hell i sausen og dryss på resten av ost.
Cannelloni med laks
7
Stek cannelloni ved 200-225 grader ovn i 15-20 minutter til pastaen er mør og fin og osten gyllen.
Cannelloni med laks
8
Serveres varmt! Bon appetit!
Pasta Cannelloni med laks 1
Cannelloni med laks - Trinn for trinn oppskrift med bilder 5 13

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 1

Liker! 13

Kommentarer til oppskriften “Cannelloni med laks”:

Skrive
Ingen kommentar så lenge. Skriv den første!

Legg din egen kommentar:


Pasta