Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Ravioli, pierogi

Pierogi (vareniki) med potet

Oppskriften var lagt | Skrevet av: Alesia | Kommentarer: 2

Liker! 6
5 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 2-3 løk
  • Deig:
  • 3-3,5 kopp mel
  • 1 kopp varm vann
  • 4 ss olje
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt
  • Fylling:
  • potetpure 500 g
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 2-3 løk
  • Deig:
  • 3-3,5 kopp mel
  • 1 kopp varm vann
  • 4 ss olje
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt
  • Fylling:
  • potetpure 500 g
Alesia:
Tradisjonel Ukrainsk matrett som smaker veldig veldig godt!

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Pierogi (vareniki) med potet
1
Bland mel, varm vann, olje, sukker, salt i en bolle. La deigen hvile i 30 minutter.
Pierogi (vareniki) med potet
2
Kok poteter og lag mos. Stek løk i en panne til den er gyllenbrun. Tilsett stekt løk i potetmos og rør godt.
Pierogi (vareniki) med potet
3
Kjevl ut deigen til en flat kake ca. 5 mm og lag runder ved hjelp av en kopp.
Pierogi (vareniki) med potet
4
Put fylling med en teskje i midten av deigen, lukk stengt deigen rund potet og knipe med fingrene.
Pierogi (vareniki) med potet
5
Kok pierogi i litt saltet vann i ca 3 minutter til de flyter.
Pierogi (vareniki) med potet
6
Server pierogi (vareniki) varmt, gjerne med rømme. Vær så god!
Ravioli, pierogi Pierogi (vareniki) med potet 2
Pierogi (vareniki) med potet - Trinn for trinn oppskrift med bilder 5 6

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 2

Liker! 6

Kommentarer til oppskriften “Pierogi (vareniki) med potet”:

Skrive
Ingen kommentar så lenge. Skriv den første!

Legg din egen kommentar:


Oppskrifter med like tag:

Ravioli, pierogi