New York cheesecake, ostekake
- Bunn (kakeform 21cm i diameter):
- 150 g kjeks
- 90 g smør
- Krem:
- 750 g kremost (Philadelphia)
- 210 g sukker eller melis
- 10 g vaniljesukker
- 3 egg
- 1,8 dl fløte 33%
Alesia:
Klassisk ostekake er altid godt og smakfull fordi kremost og fløte gjør sin utrolig god jobb. Men hvis du vil ta cottage cheese i stedet for kremost det blir også godt men det blir ikke det samme dessverre.
Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:
3
Bland godt sammen. Ha på bakpapir opp på kakeformen. Trykk kjeksblandingen ut i bunnen for eksempel ved hjelp av et glass.
|
4
Stek bunnen 5-8 minutter på 180 grader. Deretter ta den ut av ovn, avkjøl og pakk kakeformen i 3 lag med alimuniumfolie (slik at kake blir ikke vått på grunn av vann og damp).
|
Kaker
2
New York cheesecake, ostekake - Trinn for trinn oppskrift med bilder
5
1
Kaker
Kommentarer til oppskriften “New York cheesecake, ostekake”:
Legg din egen kommentar: