Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Baking

Tunfisk pai

Oppskriften var lagt | Skrevet av: Alesia | Kommentarer: 0

Liker! 0
30 min 4 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 1 pakke med butterdeig
  • 2 boks tunfisk i olje
  • 1 paprika
  • 1 løk
  • 1 egg
  • salt, pepper
  • sesamfrø
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 1 pakke med butterdeig
  • 2 boks tunfisk i olje
  • 1 paprika
  • 1 løk
  • 1 egg
  • salt, pepper
  • sesamfrø
Alesia:
Den paien lages på 1-2-3! Tunfisk, noen grønnsaker har vi nesten alltid hjemme. Butterdeig kan man enkelt og greit finne i frysedisken på Rema 100! :) Men så godt som den smaker! Mmmmmm....

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Tunfisk pai
1
Åpen boks med tunfisk på hell litt olje fra den på en stekepanne. Skjær løk og stek den. Deretter tilsett skjært paprika og stek alt sammen i noen minutter til.
Tunfisk pai
2
Knus tunfisk med en gaffel og hell i stekepannen. Tilsett olje fra tunfisk boksen litt om gangen hvis du synes at det ikke er nok saftig.
Tunfisk pai
3
Hell over halvparten av butterdeigen vår fylling med tunfisk. På den andre siden av deigen lag sporer med en kniv.
Tunfisk pai
4
Dekk fylling med den andre sporete delen av deigen og knip kantene ved hjelp av en gaffel. Pisk egg lite gran og smør deigen med den og dryss på sesamfrø.
Tunfisk pai
5
Stek paien i ovn i 180 grader til den blir gyllenbrun i ca. 20 minutter.
Tunfisk pai
6
Deretter ta ut av ovn og server! Dette er kjempegodt! Bon appetit!
Baking Tunfisk pai

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 0

Liker! 0

Kommentarer til oppskriften “Tunfisk pai”:

Skrive
Ingen kommentar så lenge. Skriv den første!

Legg din egen kommentar:


Baking