Logg inn
Recipe categories*Click to see the menu
Pålegg og brødskiver

Hjemmelaget smelteost

Oppskriften var lagt | Skrevet av: Alesia | Kommentarer: 0

Liker! 1
30 min 5 porsjoner Versjon til utskriving Addere notat
Ingredients
  • 500 g 9% cottage cheese
  • 100 g smør
  • 1 ts soda
  • 1 egg
  • salt
  • Tilsetninger
  • bacon, urter, sopp, hvitløk, oliven, paprika
Din egen notat til oppskriften. Synlig kun til deg.
  • Ingredienser:
  • 500 g 9% cottage cheese
  • 100 g smør
  • 1 ts soda
  • 1 egg
  • salt
  • Tilsetninger
  • bacon, urter, sopp, hvitløk, oliven, paprika
Alesia:
Hjemmelaget smelteost passer kjempebra som pålegg til brødskive eller som en pasta saus.

Trinn for trinn oppskrifts beskrivelse:

Hjemmelaget smelteost
1
Bland alle ingrediensene sammen bortsett fra tilsetninger.
Hjemmelaget smelteost
2
Bruk blender til å jevne blandingen ut.
Hjemmelaget smelteost
3
Sett på dampekoker og rør massen slik at alt smelter godt i 10-15 minutter. Deretter smaь til med det du har lyst på.
Hjemmelaget smelteost
4
Hell ost i fine former, avkjøl og sett i kjøleskapet.
Pålegg og brødskiver Hjemmelaget smelteost
Hjemmelaget smelteost - Trinn for trinn oppskrift med bilder 5 1

Oppskriften var lagt | Skrevet av: | Kommentarer: 0

Liker! 1

Kommentarer til oppskriften “Hjemmelaget smelteost”:

Skrive
Ingen kommentar så lenge. Skriv den første!

Legg din egen kommentar:


Pålegg og brødskiver